ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Για κακούργημα κατηγορείται ο 46χρονος που παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί τους

Δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης

EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)

Ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα άσκησε η εισαγγελία Θεσσαλονίκης στον 46χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά ζευγάρι με το δύο ετών παιδί τους, το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Θέρμης.

Ο οδηγός του οχήματος ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου ο εισαγγελέας του απήγγειλε την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης από άτομο που δεν είναι σε θέση να οδηγήσει λόγω αλκοόλ με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων και την πλημμελληματικού χαρακτήρα της σωματικής βλάβης κατά τα συρροή.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Ο 46χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από την πλαϊνή είσοδο των δικαστηρίων, όπου τον περίμενε και η μητέρα του που δήλωσε ότι δεν έχει δει ακόμα το παιδί της. Πρόσθεσε ότι θα ζητήσει υλικό από κάμερες προκειμένου να δει πως έγινε το τροχαίο

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου με τον άνδρα να είναι σε κρίσιμη κατάσταση και την σύζυγό του σε σταθερή ενώ το παιδί τους νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική.

Το ζευγάρι, μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου, βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα για διακοπές και βρίσκονταν στην περιοχή για να ενοικιάσουν αυτοκίνητο. Οι γονείς και το παιδί τους παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα ενώ περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, ενώ ο 46χρονος οδηγός φέρεται να βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης