ΕΛΛΑΔΑ

«Τρόμος» στον ΗΣΑΠ του Περισσού: 31χρονος επιτέθηκε σε γυναικες με πριόνι

INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε νεαρές γυναίκες που περίμεναν στην αποβάθρα του σταθμού του ΗΣΑΠ στον Περισσό επιτέθηκε ένας 31χρονος το βράδυ της Κυριακής (10/9). Δεν δίστασε μάλιστα να τις απειλήσει και με πριόνι.

Ο δράστης πλησίασε γυναίκες και επιχείρησε να τις προσεγγίσει χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις.

«Γυρνούσα από τη βόλτα με μία φίλη μου στις 22:20 το βράδυ. Ανέβαινα τις κυλιόμενες προς τον σταθμό. Ο δράστης βρισκόταν εκεί στο σημείο. Με κοίταζε από πριν. Όταν κατευθύνθηκα προς την αποβάθρα, μου μίλησε με χυδαίο τρόπο», δήλωσε στο mega το θύμα της επίθεσης.

«Του είπα "μην μου μιλάς, δεν σε ξέρω" και συνέχισε να μου μιλάει. Δεν του έδωσα σημασία και κάθισα στα καθίσματα της αποβάθρας. Μπήκε κι εκείνος μέσα, έκανε χειρονομίες και μου φώναζε, συνέχισε να μου μιλάει χυδαία. Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και έλεγε ότι θα με περιμένει στην επόμενη στάση και ότι θα μου κάνουν κακά πράγματα», πρόσθεσε η κοπέλα.

Παρά τις προσπάθειες της κοπέλας να τον αποφύγει, ο 31χρονος συνέχισε να την παρενοχλεί, με άλλες δύο γυναίκες να σπεύδουν να τη βοηθήσουν. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η αδράνεια του σεκιούριτι στον σταθμό, ο οποίος παρέμεινε αμέτοχος παρά τα όσα συνέβαιναν.

Στη συνέχεια, ο 31χρονος τράβηξε φωτογραφία της κοπέλας με το κινητό του τηλέφωνο, προκαλώντας αντιδράσεις από τους παρευρισκόμενους που του ζήτησαν να τη διαγράψει.

«Αντί να βγάλει το κινητό να διαγράψει τη φωτογραφία, έβγαλε το πριόνι και στράφηκε εναντίον μου. Φοβήθηκα κι εγώ κι όλος ο κόσμος. Τρέξαμε να μπούμε στην αποβάθρα να προστατευτούμε, εκείνος το έβαλε στα πόδια», είπε το θύμα της επίθεσης.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά τελικά συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος έχει ιστορικό παρόμοιων επιθέσεων στο παρελθόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης