ΕΛΛΑΔΑ

Διαρρήξεις σε κατοικίες στην Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία - Ράβδοι χρυσού και λίρες στη λεία τους

Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Στο στόχαστρο αδίστακτων διαρρηκτών είχαν μπει το τελευταίο διάστημα κατοικίες στην Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία, οι οποίες έχουν καταφέρει να αποσπάσουν από τα θύματά τους λεία αξίας σχεδόν δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Στην πιο πρόσφατη ληστεία της, μια συμμορία διαρρηκτών αφού εισέβαλε σε σπίτι στη Νέα Ερυθραία, αφαίρεσε ράβδους χρυσού και χρυσές λίρες αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (8/9), όταν οι δράστες παραβίασαν τον βοηθητικό χώρο, μονοκατοικίας, χωρίς να τους αντιληφθούν τα μέλη της οικογένειας, που κοιμόταν, εντόπισαν τη λεία τους και διέφυγαν αθόρυβα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού διαπίστωσε το πρωί ότι έλειπαν τα κλοπιμαία και ενημέρωσε την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.


Ένα δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε όταν μέλη μιας άλλης συμμορίας, εισέβαλαν σε μεζονέτα στην Κηφισιά, ενώ ο ιδιοκτήτης και η οικογένεια του απουσίαζαν.

Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα του ισογείου και παρόλο που ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, δεν πτοήθηκαν. Μπήκαν στην κατοικία έψαξαν όλους τους χώρους, και σύμφωνα με την ΕΡΤ εντόπισαν 90 χρυσές λίρες, συλλογή ελληνικών νομισμάτων και χρυσαφικά αξίας 600.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης