ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Σε κρίσιμη κατάσταση 69χρονος - Τον πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα

Ρέθυμνο: Σε κρίσιμη κατάσταση 69χρονος - Τον πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα

Αστυνομικός 

EUROKINISSI / ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύεται ένας 69χρονος κτηνοτρόφος που βρέθηκε από τον γιο του στο ποιμνιοστάσιο τους, το πρωί της Παρασκευής (06/09) σοβαρά τραυματισμένο από πυροβολισμούς αλλά και με κομμένη - χαραγμένη την γλώσσα.

Οι γιατροί φέρονται να δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή των 69χρονο ο οποίος έχει μεγάλη αιμοραγία από τους τουλάχιστον έξι πυροβολισμούς που δέχθηκε σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Σύμφωνα με το Creta 24 παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο 69χρονος, που έχει δεχτεί περίπου έξι πυροβολισμούς στα πόδια και το ένα χέρι, εξακολουθεί να αιμορραγεί, ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες του έκοψαν την γλώσσα.

Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο 69χρονος εντοπίστηκε νωρίς το πρωί σε αποθήκη κοντά στο ποιμνιοστάσιο του στην περιοχή Βιλανδρέδο έχοντας τραυματιστεί σε διάφορα σημεία του σώματος από πυροβολισμούς.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κτηνοτρόφος δέχθηκε παραπάνω από ένα πυροβολισμούς από περίστροφο ή πιστόλι.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν με πολύ μεγάλη προσοχή την υπόθεση ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες ή το όπλο που χρησιμοποιήθηκε.

Τον 69χρονο εντόπισε αιμόφυρτο γύρω στις 6 - 7 το πρωί της Παρασκευής, ο 25χρονος γιος του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες από την ΕΡΤ αναφέρουν ότι η υπόθεση με τους πυροβολισμούς σε βάρος του 69χρονου, αφορά συνέχεια φιλονικίας που έχει η οικογένεια του θύματος με άλλη και με αφορμή ένα χωράφι.

Πριν από περίπου ενάμισι μήνα ο 25χρονος γιος του 69χρονου είχε δεχθεί επίθεση με καυστικό υγρό.