ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Συνελήφθη 41χρονος για ξυλοδαρμούς - Χτυπούσε τις πρώην συζύγους του και την σύντροφο του

Χειροπέδες σε συλληφθέντα από την ΕΛΑΣ 

INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές Φαιστού στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε έναν 41χρονο άνδρα που φέρεται να ξυλοκοπούσε όσες γυναίκες βρέθηκαν δίπλα του ως σύζυγοι ή ως σύντροφοι.

Πρόκειται για 41χρονο από το Πετροκεφάλι του Δήμου Φαιστού, ο οποίος φέρεται να ήταν κατά συρροή βίαιος φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να απειλήσει και την ίδια του την κόρη.

Σύμφωνα με το Cretalive το «κουβάρι» της υπόθεσης ξετυλίχθηκε χάρη στην καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του - μιας 35χρονης Ελληνίδας - η οποία, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, κατήγγειλε τον 41χρονο για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της νυν συντρόφου του, μιας 33χρονης Γερμανίδας.

Όπως καταγγέλθηκε στις Αρχές, ο 41χρονος ασκούσε ενδοοικογενειακή βία τόσο στην 41χρονη πρώτη σύζυγό του, όσο και στην δεύτερη σύζυγό του, 35 χρονών με την οποία σήμερα βρίσκονται σε διάσταση, αλλά και στην νυν σύντροφό του - την 33χρονη Γερμανίδα.

Αποκορύφωμα της συμπεριφοράς του 41χρονου ήταν χθεσινό επεισόδιο, κατά το οποίο ο συλειφθείς χτύπησε και κλείδωσε σε δωμάτιο του σπιτιού την 33χρονη Γερμανίδα όπου είχε κλειδώσει και την 21χρονη κόρη του, σε βάρος της οποίας καταφέρθηκε και λεκτικά.

Ο 41χρονος συνελήφθη, ενώ στο αστυνομικό τμήμα έσπευσε και η πρώτη σύζυγος για να διαπιστώσει την κατάσταση της κόρης της.

Τότε τα στόματα άνοιξαν και η 41χρονη γυναίκα περιέγραψε τη βίαιη κατάσταση που βίωνε και εκείνη κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον άνδρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης