ΕΛΛΑΔΑ

Νέος τραγικός απολογισμός όσων χάνουν τη ζωή τους στη θάλασσα - Τέσσερις πνιγμοί σε μια μόλις ημέρα

Η θαλασσοταραχή είναι πολύ πιθανό να παρέσυρε το άτυχο παιδί

EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι πνιγμοί λουόμενων για ένα ακόμη καλοκαίρι, καθώς σε ένα μόλις 24ωρο στα ελληνικά νερά έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. 

Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης (4/9) ένας 75χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του Βραχατίου Κορινθίας. Ο 75χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Νωρίτερα, το απόγευμα της ίδια ημέρα, ένας 78χρονος άνδρας, βουλγαρικής καταγωγής ανασύρθηκε επίσης χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή «ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ» της Θάσου. Ο 78χρονος, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου.

Τραγωδία σημειώθηκε επίσης το μεσημέρι της Τετάρτης στη Ρόδο για δύο ανθρώπους, έναν 54χρονο Γερμανό και έναν 76χρονο Γάλλο.

Ο 54χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή «ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ» και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 76χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Θεολόγου της Ρόδου. Μεταφέρθηκε επίσης με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης