ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Καθυστερήσεις στον Κηφισό λόγω τροχαίου - Μποτιλιάρισμα στο κέντρο και την Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους

EUROKINISSI/ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Με αυξημένη κίνηση ξεκίνησε το πρωινό της Πέμπτης (05/09) στους περισσότερους κεντρικούς άξονες του λεκανοπεδίου Αττικής με τον Κηφισό να καταγράφει τα περισσότερα προβλήματα και καθυστερήσεις εξαιτίας και ενός τροχαίου ατυχήματος που έχει σημειωθεί στο ορεύμα προς Λαμία στις Τρεις Γέφυρες.

Προβλήματα όμως στην κίνηση των οχημάτων καταγράφονται και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες στο κέντρο της Αθήνας, στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και στην Αττική Οδό.

Αναλυτικότερα, καθυστερήσεις καταγράφονται έως αυτήν την ώρα στον Κηφισό λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία στις Τρεις Γέφυρες

Εξαιτίας του τροχαίου οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα ανόδου του Κηφισού αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες, με την κίνηση να ξεκινά από το ύψος των ΚΤΕΛ και να υνεχίζεται μέχρι τις Τρεις Γέφυρες.

Καθυστερήσεις υπάρχουν στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών στο ρεύμα εξόδο από τον Χαιδάρι έως τα διυλιστήρια όπως και στο ρεύμα εισόδου.

Επίσης χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) από το ΚΤΕΛ έως την Αχαρνών.

Προβλήματα υπάρχουν και στο κέντρο της Αθήνας στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη ), στην Βασ. Κωνσταντίνου, στο ρεύμα ανόδου της Λ. Συγγρού, καθώς και περιμετρικά από το λιμάνι του Πειραιά.

Τέλος και στην Αττική Οδό σημειώνονται καθυστερήσεις 5 – 10 λεπτά στην έξοδο για Λαμία, στο ο ρεύμα προς Ελευσίνα

Ελληνική Αστυνομία - Κυκλοφορία Αττική

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης