ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ: Κλειστό το κέντρο της Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

ΔΕΘ: Κλειστό το κέντρο της Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αποκλεισμένος δρόμος στη Θεσσαλονίκη

Rafail Georgiadis/EUROKINISSI

Κλειστό, θα είναι το κέντρο της Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λόγω των παράλληλων εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων που προγραμματίζονται ενόψει της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοίνωσε η τροχαία, από τις 6 το πρωί της Παρασκευής μέχρι και τις 8 το απόγευμα της Κυριακής, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στις οδούς Αγγελάκη, Εθν. Αμύνης, Αγ. Δημητρίου, στη Γ. Λαμπράκη, Αρμενοπούλου, Ν. Γερμανού, στην Ιασωνίδου, και στην Καυτανζόγλου, στο ρεύμα καθόδου.

Από τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης (05-09) μέχρι και τις 8 το βράδυ της Κυριακής (08-09) δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης: Λ. Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. και Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγίου Δημητρίου.

Screenshot_4-1024x521.jpg

Το μεσημέρι του Σαββάτου δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις οδούς Λ. Στρατού, , Γ΄ Σεπτεμβρίου, Βασ. Όλγας, Βασ. Γεωργίου, Λεωφ. Νίκης, Κουντουριώτη, Κων/νου Καραμανλή, Εγνατία, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου, Αγίας Σοφίας (από Εγνατία μέχρι την πλατεία Αγίας Σοφίας, καθώς και περιμετρικά της πλατείας Αγίας Σοφίας), Π. Μελά και Βενιζέλου.

Screenshot_5-1024x464.jpg

Τον χορό των κινητοποιήσεων θα ανοίξουν την παραμονή των εγκαινίων της ΔΕΘ τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου θα λάβουν την σκυτάλη τα υπόλοιπα εργατικά σωματεία.