ΕΛΛΑΔΑ

Χαμόγελο του παιδιού: Βρέθηκε η 16χρονη Κωνσταντίνα - Ειρήνη

Χαμόγελο του Παιδιού

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 16χρονης Κωνσταντίνας-Ειρήνης Ρ., 16 ετών, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργάνωσης το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Κωνσταντίνα-Ειρήνη Ρ., 16 ετών βρέθηκε σε επιβαρημένη κατάσταση στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής και λαμβάνει την απαραίτητη ιατρική και ψυχολογική βοήθεια που χρειάζεται.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Κωνσταντίνα-Ειρήνη Ρ., 16 ετών. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των ΜΜΕ, των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται.

Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα ΜΜΕ και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχ16χρονηει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις οι πολίτες καλούνται να ενημερώνουν αμέσως τις αρχές ή Το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο ή την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, οι πολίτες μπορούν να έχουν ζωντανή ενημέρωση για εξαφανισμένα παιδιά και να συνεισφέρουν ενεργά στην αναζήτησή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης