ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο λούνα παρκ: Στον πταισματοδίκη Χαλκιδικής η Δήμαρχος Κασσάνδρας

Τραγωδία στο λούνα παρκ: Στον πταισματοδίκη Χαλκιδικής η Δήμαρχος Κασσάνδρας
EUROKINISSI

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, παρουσιάζεται αύριο (3/9) στον πταισματοδίκη Χαλκιδικής η Δήμαρχος Κασσάνδρας.

Η Αναστασία Χαλκιά κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, που αφορά τις ευθύνες των δημοτικών αρχών και υπηρεσιών για τις συνθήκες λειτουργίας και αδειοδότησης του συγκεκριμένου λούνα παρκ.

Επίσης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και η αρμόδια αντιδήμαρχος, που ήταν υπεύθυνη για την αδειοδότηση και τον έλεγχο του συγκεκριμένου λούνα παρκ ενώ σήμερα συναντήθηκε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη ο πατέρας του άτυχου 19χρονου και της έθεσε τα ζητήματα της έρευνας γι’ αυτή την υπόθεση.

Επίσης, αναμένεται να προσδιοριστεί η ημερομηνία και η ώρα του τεχνικού ελέγχου, που αιτήθηκε ο πατέρας στο συγκεκριμένο παιχνίδι από εταιρεία, που είναι αρμόδια για πιστοποιήσεις.

«Δε θα σταματήσω μέχρι να βγουν στο φως όλοι όσοι εμπλέκονται», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καμπαΐλής, πατέρας του 19χρονου.