ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρή συμπλοκή έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο - Σε κρίσιμη κατάσταση τουρίστας, τέσσερις συλλήψεις

Άνθρωποι σε μπαρ

AP Photo/Czarek Sokolowski

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 36χρονος Γάλλος μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του. 

Στη σύλληψη τεσσάρων ανδρών που κατηγορούνται για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός τουρίστα τα ξημερώματα της Κυριακής (02/09) προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Ρεθύμνου, ενώ το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του νομού.

Ο τουρίστας που ήρθε σε αντιπαράθεση -για άγνωστο προς το παρόν λόγο - με την παρέα των τεσσάρων ατόμων έχει ξυλοκοπηθεί άγρια στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Εμπλεκόμενοι στο αιματηρό επεισόδιο είναι δύο 20χρονοι, ένας 24χρονος κι ένας 22χρονος, μεταξύ αυτών δύο αδέλφια), και ο 36χρονος Γάλλος τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε άγρια.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, τα ξημερώματα της Κυριακής, οι τέσσερις άνδρες είχαν διαπληκτισμό με τον τουρίστα, όταν, κάποια στιγμή, η κατάσταση εκτροχιάστηκε, με εκείνους να τον ξυλοκοπούν, χτυπώντας τον στο κεφάλι και το πρόσωπο, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης