ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για τον άγριο ξυλοδαρμό τουρίστα στο Ρέθυμνο

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ

ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Στην σύλληψη τεσσάρων ανδρών που κατηγορούνται για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός τουρίστα τα ξημερώματα της Κυριακής (02/09) προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Ρεθύμνου ενώ το θύμα τους νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του νομού. 

Ο τουρίστας που ήρθε σε αντιπαράθεση -για άγνωστο προς το παρόν λόγο - με την παρέα των τεσσάρων ατόμων έχει ξυλοκοπηθεί άγρια στο κεφάλι και στο πρόσωπο και η κατάσταση του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Εμπλεκόμενοι στο αιματηρό επεισόδιο είναι δύο 20χρονοι, ένας 24χρονος κι ένας 22χρονος, μεταξύ αυτών δύο αδέλφια), και ο 36χρονος Γάλλος τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε άγρια.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, τα ξημερώματα της Κυριακής, οι τέσσερις άνδρες είχαν διαπληκτισμό με τον τουρίστα, όταν, κάποια στιγμή, η κατάσταση εκτροχιάστηκε, με εκείνους να τον ξυλοκοπούν, χτυπώντας τον στο κεφάλι και το πρόσωπο, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Ο νεαρός τουρίστας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου Υπάλληλοι του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, έσπευσαν στο σημείο περνώντας χειροπέδες στους τέσσερις δράστες.

Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποιμενική ράβδος και ένα μαχαίρι. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης