ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Ανήλικη κατήγγειλε τον πατέρα της για άγριο ξυλοδαρμό - Η κλήση στο Χαμόγελο του Παιδιού

Περιστατικό βίας

Unsplash (φωτογραφία αρχείου)

Θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον ίδιο της τον πατέρα κατήγγειλε ότι είναι τα τελευταία πέντε χρόνια ένα 13χρονο κορίτσι που ζει στον Πύργο Ηλείας.

Το ανήλικο κορίτσι πριν από μερικές ημέρες φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα της με γροθιές στο πρόσωπο παραμορφώνοντας την.

Σύμφωνα με το Ilialive.gr το 13χρονο κορίτσι κατήγγειλε στην αστυνομία έχει πέσει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον πατέρα της.

Μάλιστα η ανήλικη φέρεται να κατήγγειλε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ο πατέρας της φέρεται να την βρίζει και να την απειλεί ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα χτύπημα στο πρόσωπο που κατήγγειλε πως δέχθηκε η 13χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 75χρονος πατέρας, μετά το διαζύγιο με την 39χρονη αλλοδαπή σύζυγό του, η οποία πλέον ζει στο εξωτερικό, διατηρεί την επιμέλεια των δύο δίδυμων παιδιών του, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού.

Το κορίτσι αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια από το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο με την σειρά του ενημέρωσε σχετικά τις αρχές.

Από το γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Πύργου, κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε το κορίτσι να τεθεί σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης.

Παρουσία κοινωνικής λειτουργού κλήθηκε να καταθέσει σχετικά με τα όσα βιώνει στο οικογενειακό περιβάλλον και πλέον φιλοξενείται από συγγενικό της πρόσωπο.

Η Αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού, έχουν ενημερώσει την Εισαγγελία Ηλείας, που έχει κινήσει και αυτή από την πλευρά της τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες σε βάρος του πατέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης