ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ»: Σε σοκ η 20χρονη με την απόπειρα βιασμού της στη Σαλαμίνα

Περιπολικό της αστυνομίας

astynomia.

Για τις στιγμές τρόμου που έζησε σε παραλία της Σαλαμίνας κυνηγημένη από τον παρολίγον βιαστή της, την σωτήρια επέμβαση του φίλου της Αχιλλέα, την σύλληψη του δράστη αλλά και την αντιμετώπιση που είχε από την αστυνομία, μιλά η 20χρονη κοπέλα. 

Το κορίτσι που βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ, μιλώντας σε μεσημεριανη τηλεοπτική εκπομπή του mega, αναφέρει τα όσα εφιαλτικά βίωσε πριν μερικά 24ωρα σε παραλία της Σαλαμίνας.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ». Με αυτά τα λόγια η 20χρονη από την Σαλαμίνα περιγράφει τα όσα έζησε στην παραλία από τον επίδοξο βιαστή της.

«Κατέβηκα από το λεωφορείο στις 2.30. Με πήρε από πίσω, με ενόχλησε δυο φορές και την τρίτη φορά μου είπε αν δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι. Ενημέρωσα τον φίλο μου. Κολυμπούσα και κολυμπούσε μαζί μου. Σκέφτηκα πως θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Ήταν ο φύλακας-άγγελος μου την κατάλληλη στιγμή», ανέφερε η 20χρονη στο MEGA.

«Η Αστυνομία έκανε 1 ώρα και 10 λεπτά να έρθει. Μας ειρωνεύτηκαν και από πάνω. Μας είπαν 'τι να κάνω, να πετάξω'», πρόσθεσε η νεαρή.

«Έπαθα σοκ όταν έμαθα πως το είχε κάνει και σε άλλες κοπέλες», σχολίασε για τον σεσημασμένο δράστη, ο οποίος είναι ο φόβος και ο τρόμος στο νησί.

«Δεν υπήρχε κανένας στην παραλία. Υπήρχαν μόνο τα σκαλιά για να φύγω και δεν μπορούσα να φύγω, οπότε προσπάθησα να κολυμπήσω μπας και σωθώ», κατέληξε η 20χρονη.

Είδε τον παρολίγον βιαστή της σε μια στάση λεωφορείων

Η 20χρονη υποστηρίζει ότι είδε τον δράστη για πρώτη φορά σε μία στάση λεωφορείων, λίγα μέτρα από την παραλία. Εκεί ο 35χρονος φέρεται να την απείλησε ότι θα την βιάσει και της είπε ότι κρατούσε μαχαίρι.

Η 20χρονη έτρεξε, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 39χρονο φίλο της, ζητώντας του βοήθεια και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα για να σωθεί. Ο 35χρονος όμως, την ακολούθησε και μπήκε στη θάλασσα.

Η κοπέλα άρχισε να κολυμπά προς τον φίλο της και μόλις ο 35χρονος βγήκε από τη θάλασσα τον χτύπησε ο 39χρονος και τράβηξε βίντεο, στο οποίο απέσπασε ομολογία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης