ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Απολογείται ο πυροσβέστης που χτύπησε την γυναίκα του - Κατηγορείται για κακούργημα

Δικαστική αίθουσα

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος, απολογείται ο 36χρονος πυροσβέστης που ξυλοκόπησε την περασμένη Κυριακή την σύζυγο του μπροστά στο δύο ετών παιδί τους, στον Πολιχνίτο Μυτιλήνης

Ο πυροσβέστης οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής (30/08) στον ανακριτικό γραφείο των δικαστηρίων της Μυτιλήνης προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με το «ΣΤΟ ΝΗΣΙ», ο δράστης συνελήφθη μετά το αυτόφωρο ενώ πήγαινε να καταθέσει μήνυση στη σύζυγο του που έχει ξυλοκοπήσει άλλες δυο φορές.

Υπενθυμιζεται ότι λόγω της παράβασης των διατάξεων περί ενδοοικογενειακής βίας ο δράστης αναζητείτο από τις Αστυνομικές Αρχές, αλλά δεν είχε εντοπιστεί.

Με την παρέλευση του αυτοφώρου ο δράστης μετέβη στο αστυνομικό Τμήμα Πολιχνιτου για να καταθέσει μήνυση εναντίον της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

Με τη λήξη του αυτοφώρου ωστόσο ο Εισαγγελέας έκρινε το αδίκημα ως κακούργημα και όχι ως πλημμέλημα, καθώς έλαβε υπόψη του τις δυο προηγούμενες φορές που ο 36χρονος είχε χειροδικήσει.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα και να κρατηθεί από την Τετάρτη το βράδυ έως σήμερα Παρασκευή που ο δράστης, πυροσβέστης στο επάγγελμα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης