ΕΛΛΑΔΑ

Tροχαίο στη Λαμία με παράσυρση 18χρονης - Ξυλοκοπήθηκε από συγγενείς της νεαρής ο οδηγός

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σοβαρό τροχαίο έλαβε χώρα στη Λαμία μετά από παράσυρση 18χρονης Ρομά που πετάχτηκε στον δρόμο, με τους συγγενείς της νεαρής να επιτίθενται στον οδηγό στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο. 

To τροχαίο έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (29/08) με τους συγγενείς της κοπέλας να ξυλοκοπούν τον οδηγό του οχήματος που την παρέσυρε, στη μέση του δρόμου. Μάλιστα επιτέθηκαν λεκτικά και στους άντρες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο να δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, o 58χρονος οδηγός γλίτωσε μετά την επέμβαση της Αστυνομίας, ενώ δέχτηκε άγριο κυνηγητό και χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Του έσκισαν μάλιστα και τα ρούχα που φορούσε.

Μετά το επεισόδιο έγιναν δύο προσαγωγές εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη, καθώς σε βάρος του δράστη εκκρεμούσαν καταδιωκτικές αποφάσεις.

Την ίδια ώρα η νεαρή, που φέρεται να πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο, σύμφωνα με τον οδηγό – που ευτυχώς δεν έτρεχε – και τους γείτονες που είδαν τη σκηνή, είχε χτυπήσει στο πόδι και διακομίστηκε με το ασθενοφόρο για πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες λόγω των χτυπημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης