ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου ζητά η οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Φίλοι του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, κρατώντας μία φωτογραφία του.

INTIME NEWS/ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Από νωρίς το πρωί βρίσκονται έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης φίλοι και συγγενείς του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, ζητώντας να συναντηθούν με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών.

Οι φίλοι του κρατούσαν μια φωτογραφία του, ενώ η μητέρα του συντετριμμένη υποβασταζόταν από συγγενείς.

Η οικογένεια του 19χρονου καταγγέλλει ότι η Εισαγγελία Χαλκιδικής δεν της επιτρέπει να κάνει τεχνικό έλεγχο με πιστοποιημένο μηχανικό, παρόλο που το αίτημα είχε γίνει αρχικά δεκτό, με τον πατέρα του παιδιού να υποστηρίζει ότι πρόκειται περί συγκάλυψης, όπως μεταδίδει το thestival.gr.

Σύμφωνα με την απόφαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Χαλκιδικής η εταιρεία δεν είναι στον κατάλογο των πραγματογνωμόνων και έτσι σταμάτησε η διαδικασία ελέγχου των μηχανημάτων.

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος που ψάχνουμε, δεν με ενδιαφέρει. Εάν δεν είναι σκάνδαλο αυτό που έγινε χθες, σε σχέση με το να έχει η δημοσιότητα τον Κασσελάκη και τον πρωθυπουργό, είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα του τόπου. Θα τον βρουν, θα τον φέρουν σήμερα τον κύριο αυτό, όποιος είναι ο Εφέτης να δώσει την εντολή να μπει η εταιρεία. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν. Το παιδί μου το φέρνω με φωτογραφία εδώ. Κανείς δεν είχε δικαίωμα να το πάρει. Κανένας!», ξέσπασε φτάνοντας στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ο πατέρας του 19χρονου, Γιώργος Καϊμπαλής.

Μάλιστα, ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη ζητά την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης