ΕΛΛΑΔΑ

Η Άννα Σαϊνίδου, υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος

Η Άννα Σαϊνίδου, υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος

Η Άννα Σαϊνίδου, υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος

Η κυρία Άννα Σαϊνίδου αναλαμβάνει τη θέση της Υπεύθυνης Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας. 

Η Ένωση Ασθενών Ελλάδας ανακοινώνει παράλληλα επίσης, εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες προς τον κ. Βασίλη Γράβαρη για την πολύτιμη συνεισφορά του στην προώθηση του έργου της Ένωσης κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο κ. Γράβαρης, με τις εξαιρετικές επαγγελματικές του ικανότητες, την αφοσίωση και το ήθος του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της δημόσιας παρουσίας της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος. Η προσφορά του υπήρξε ανεκτίμητη, συντελώντας σημαντικά στην υλοποίηση των στρατηγικών στόχων της Ένωσης και στην επιτυχημένη διεξαγωγή των δράσεών της.

Η κυρία Σαϊνίδου φέρνει μαζί της ένα ισχυρό ακαδημαϊκό και επαγγελματικό υπόβαθρο,
έχοντας ολοκληρώσει προπτυχιακές σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο
Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς και μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία με εξειδίκευση σε εκστρατείες επικοινωνίας και έρευνες κοινού. Η επαγγελματική της εμπειρία περιλαμβάνει εργασία σε ειδησεογραφικά μέσα και γραφεία τύπου, καθώς και συντονισμό ευρωπαϊκών προγραμμάτων που απευθύνονται σε νέους με λιγότερες ευκαιρίες.

Με την προσθήκη της κυρίας Σαϊνίδου, η ομάδα της Ένωσης Ασθενών θα συνεχίσει να προωθεί το έργο της Ένωσης με συνέπεια και ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και αποτελεσματικότητα.