ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: «Μας είπαν πως είχε πιει λίγο νερό» - Ξεσπά ο πατέρας της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα

Χαλκιδική: «Μας είπαν πως είχε πιει λίγο νερό» - Ξεσπά ο πατέρας της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα
Pexels

«Η Αγγελική ήπιε λίγο νερό» ήταν το πρώτο πράγμα που άκουσε στο τηλέφωνο ο πατέρας του 8χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του σε κατασκήνωση της Χαλκιδικής στις 13 Αυγούστου.

Ο Χρήστος Καζάζης μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε στα όσα βίωσε ο ίδιος και η υπόλοιπη οικογένεια του, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα το οποίο αφορούσε την 8χρονη κόρη του.

«Μας τηλεφώνησαν από την κατασκήνωση περίπου στις 16.01 και παραξενευτήκαμε καθώς γνωρίζαμε ότι αυτή είναι ώρα φαγητού για τα παιδιά. Το σηκώνουμε και ρωτούν: 'Είστε η μητέρα της Αγγελικής;'. Όταν απαντήσαμε καταφατικά μας είπαν πως 'η Αγγελική ήπιε λίγο νερό'. Στη συνέχεια αυτός που μας πήρε, έκανε μια παύση και έπειτα πρόσθεσε πως το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του» δήλωσε ο πατέρας της Αγγελικής.

Όταν οι γονείς ετοιμάστηκαν να ξεκινήσουν για την κατασκήνωση, δέχθηκαν νέο τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους οι οποίοι τους ζητούσαν να μην ξεκινήσουν καθώς το παιδί μεταφερόταν στο ΑΧΕΠΑ: «Στο δρόμο που ξεκινήσαμε μας λένε 'μην ξεκινάτε. Το παιδί έχει διασωληνωθεί και φεύγει για το ΑΧΕΠΑ'. Ξεκινήσαμε πήγαμε στο ΑΧΕΠΑ και περιμέναμε να έρθει» πρόσθεσε ο κ. Καζάζης.

«Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτουν σοβαρές και εγκληματικές παραλείψεις από τα άτομα της κατασκήνωσης» ανέφερε από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης.