ΕΛΛΑΔΑ

Μνημόσυνο για τον 19χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ - Συγκλονισμένος ο πατέρας του

Μνημόσυνο για τον 19χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ - Συγκλονισμένος ο πατέρας του

Φωτογραφία από την κηδεία του 19χρονου Γιάννη. 

INTIME NEWS

Στο Διαβατό Ημαθίας, τη γενέτειρα του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε σήμερα μνημόσυνο, καθώς συμπληρώθηκαν εννιά μέρες από τη μέρα που συνέβη το μοιραίο.

Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν συγγενείς και φίλοι της οικογένειας σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης.

Σε δηλώσεις ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη τόνισε ότι ο αγώνας του αποδίδει, καθώς δήμοι κλείνουν πάρκα, παιδικές χαρές τα οποία δεν πληρούν μέτρα ή δεν έχουν πιστοποιήσεις και όλα τα σχετικά έγγραφα που ζητά ο νόμος. Παράλληλα όπως είπε έχει ζητήσει ήδη την εξαίρεση ενός δικαστικού, ένας εκ των οποίων χειρίζεται την υπόθεση, καθώς όπως αναφέρει η πλευρά της οικογένειας υπάρχει συγγένεια με δικηγόρο της πλευράς του 58χρονου επιχειρηματία, ενώ για ακόμα μια φορά τόνισε ότι θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

«Πιστεύω ότι θα σωθούν κάποια παιδιά με οποιαδήποτε τρόπο χρειαστεί να προσπαθήσουμε. Ιδιωτικοί ερευνητές θα δώσουν σε 48 ώρες στοιχεία στη δημοσιότητα, οι οποίοι είναι διορισμένοι από μένα. Για να καταλάβει ο κόσμος ποια είναι η πραγματικότητα. Όση λάσπη και να πετάξουν οι υπερασπιστές της άλλης πλευράς, εγώ θα είμαι όρθιος και θα είμαι με τη φωτογραφία του παιδιού μου. Παιδάκι άλλο δε θα χαθεί», όπως είπε μεταξύ άλλων.