ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Τι είπε ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στην δήμαρχο Κασσάνδρας

Χαλκιδική: Τι είπε ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στην δήμαρχο Κασσάνδρας

Το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής 

INTIME NEWS

Πρόσωπο με πρόσωπο με την δήμαρχο Κασσάνδρας, βρέθηκε ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο απελπισμένος πατέρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του στη θέα της δημάρχου στην οποία είπε: «Θα μου φέρεις πίσω το παιδί μου; Δεν θα σας σώσει τίποτα… Θα σας συνθλίψω».

Η ατμόσφαιρα έξω από το δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου ήταν τεταμένη σήμερα το πρωί (27/08) με τον πατέρα του 19χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ να συναντιέται στην είσοδο των δικαστηρίων με τη δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, η οποία, φέρεται να κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχθηκε από την εισαγγελία.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη προσέγγισε τη δήμαρχο και, όταν εκείνη του είπε «είμαι μαζί σας», εκείνος της απάντησε: «Θα μου φέρεις πίσω το παιδί μου; Δεν θα σας σώσει τίποτα… Θα σας συνθλίψω».

«Δε θα σας περάσει όσα εκατομμύρια και να έχεις. Θα σας συνθλίψω», είπε ο πατέρας του 19χρονου στην κυρία Χαλκιά, η οποία απομακρύνθηκε προς την πίσω πόρτα του δικαστηρίου από μία αστυνομικό, προκειμένου να λήξει το λεκτικό επεισόδιο. «Δεν σε σώζει τίποτα. Ούτε τα πολιτικά από πάνω, ούτε τα πολιτικά από κάτω», είπε ακόμα ο πατέρας του 19χρονου.

Και συνεχίζοντας ο πατέρας του 19χρονου είπε στην δήμαρχο Κασσάνδρας:

«Αν ήσουν δίπλα μου, θα με είχες στηρίξει και θα άφηνες τα λαμόγια με τις γραβάτες και θα ερχόσουν κοντά μου. Το παιδί μου δεν το ‘φερες και ούτε θα το φέρεις. Έχε τον νου σου. Εγώ τα ‘χω με τους εισαγγελείς. Δε θα σας σώσει τίποτα. Δε με ενδιαφέρουν ούτε τα εκατομμύρια που βγάζεις ούτε τίποτα. Δε θα σας περάσει. Θα σας συνθλίψω. Δεν ξέρεις τι θα γίνει. Δεν ντρέπεστε λίγο για όλα αυτά που κάνετε;», είπε ο κ. Καμπαΐλης.