ΕΛΛΑΔΑ

Εκπρόσωπος τύπου ΕΛ.ΑΣ για πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ: Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί δεν έχει συλληφθεί

Εκπρόσωπος τύπου ΕΛ.ΑΣ για πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ: Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί δεν έχει συλληφθεί

Από το επεισόδιο με πυροβολισμό στο ΚΤΕΛ Κηφισού

INTIME NEWS

Κάτοχος ταξί φέρεται να είναι ο δράστης που πυροβόλησε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, ενώ και οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι που αναζητούνται επίσης, έχουν ταυτοποιηθεί.

Αναφερόμενη στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, μπροστά στην πιάτσα των ταξί, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι η ομάδα των τριών που συνεπλάκησαν και ξυλοκόπησαν έναν άνδρα έχουν ταυτοποιηθεί αλλά δεν έχουν συλληφθεί.

«Οι πυροβολισμοί ήταν για εκφοβισμό. Αυτή είναι και η αναφορά του θύματος. Έχουν ταυτοποιηθεί κάποια άτομα της συγκεκριμένης συμπλοκής. Το θύμα (του ξυλοδαρμού) οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αναζητούνται οι δράστες που έχουν ταυτοποιηθεί» είπε η κ. Δημογλίδου.

«Ο δράστης του πυροβολισμού φαίνεται ότι είναι νόμιμος κάτοχος άδειας ταξί. Τουλάχιστον αυτή είναι η αναφορά που έχουμε στην Ελληνική Αστυνομία, έχει ταυτοποιηθεί όμως και αναζητείται» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, αφορμή για τον διαπληκτισμό φαίνεται ότι ήταν ένας πελάτης ταξί.

«Η αναφορά στην αστυνομία είναι ότι έγινε για έναν πελάτη, για συγκεκριμένη κούρσα» εξήγησε και σημείωσε ότι ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ελεγχθεί και για το πώς έλαβε την άδεια για να εργάζεται σε αυτό το επάγγελμα και αν κατέχει νόμιμη άδεια ταξί.

Υπενθυμίζεται ότι ένας άνδρας ξυλοκοπήθηκε από ομάδα τουλάχιστον άλλων τριών, οι οποίοι φεύγοντας, πυροβόλησαν στον αέρα μπροστά στα έντρομα βλέμματα δεκάδων ανθρώπων.