ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Στον ανακριτή σήμερα ο 44χρονος που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης, φίλης του γιου του

Δικαστήρια Ευελπίδων

INTIME (φωτογραφία αρχείου)

Την πόρτα του ανακριτικού γραφείου περνά σήμερα Τρίτη (27/08) ο 44χρονος άνδρας που κατηγορείται για  κατ' εξακολούθηση βιασμό της 16χρονης φίλης του γιου του, στον Κολωνό.

Ο 44χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 16χρονη τουλάχιστον 10 φορές, τη αντιμετωπίζει την κακουργηματική κατηγορία του τετελεσμένου βιασμού αλλα και κατ΄εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ που επικαλείται την αστυνομία, ο δράστης οδηγούσε την ανήλικη με το όχημά του στον Κολωνό σε ένα οικόπεδο και μέσα στο αμάξι την εξανάγκαζε να συνευρίσκονται ερωτικά.

Η ανήλικη αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε πρώτα σε φιλικό της πρόσωπο και στην συνέχεια στον πατέρα της, ο οποίος έκανε καταγγελία στην Αστυνομία που παγίδευσε τον 44χρονο.

Από την πλευρά του ο πατέρας του θύματος κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί τουλάχιστον 10 φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της 16χρονης κόρης του, παρά την θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι πριν λίγες μέρες. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει κακό στην ίδια αλλά και στην οικογένειά της.

Ο 44χρονος συλληφθείς ο οποίος γνώριζε την ανήλικη μέσω του γιου του, εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης, το βράδυ της Πέμπτης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που τον παρακολουθούσαν, του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά είχε περικυκλωθεί από αστυνομικούς που είχαν σπεύσει και συνελήφθη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης