ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη βρεφονηπιοκόμου στη Θεσσαλονίκη: Νήπιο 2,5 ετών βρέθηκε στο δρόμο

Σύλληψη βρεφονηπιοκόμου στη Θεσσαλονίκη: Νήπιο 2,5 ετών βρέθηκε στο δρόμο
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

Μια 26χρονη βρεφονηπιοκόμος συνελήφθη σήμερα Δευτέρα (26/8) καθως φέρεται πως δεν αντιλήφθηκε ότι ένα παιδάκι, ηλικίας 2,5 ετών, έφυγε από παιδικό σταθμό χωρίς να γίνει αντιληπτό και βρέθηκε στον δρόμο. Εις βάρος της συλληφθείσας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου 

Το περιστατικό καταγράφηκε σε παιδικό σταθμό που βρίσκεται στην περιοχή Κωνσταντινοπολίτικων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του GRTimes, η νταντά του 2,5 ετών κοριτσιού, το άφησε στον παιδικο σταθμό ώστε να ακολουθήσει τη διαδικασία προσαρμογής για μία περίπου ώρα. Έδωσε τα στοιχεία της και το τηλέφωνο της και είπε ότι θα βρίσκεται κάπου κοντά ενώ παρέμεινε σε παρακείμενο πάρκο.

Ξαφνικά άκουσε μια κραυγή ενός παιδιού και στην αρχή νόμιζε ήταν κάποιο παιδάκι της γειτονιάς. Η μικρή όμως άρχιζε να τη φωνάζει και διαπίστωσε ότι βρισκόταν μέσα στον δρόμο. Έτρεξε προς το σημείο και πήρε το παιδί αγκαλιά. Στη συνέχεια, πήγε και χτύπησε την πόρτα του παιδικού σταθμού και όταν της άνοιξαν κατάλαβε ότι δεν είχαν αντιληφθεί καν ότι ένα παιδί είχε φύγει.

Ενημερώθηκε η αστυνομία και η εισαγγελέας που ζήτησε να συλληφθεί η δασκάλα που παρέλαβε το παιδί στην είσοδο. Δεν μπορούσαν να εξηγήσουν από που βγήκε το παιδί καθώς η κεντρική είσοδος ήταν ερμητικά κλειστή. Δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν ότι ένα παιδί έλειπε.