ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Λουκέτο σε όλες τις παιδικές χαρές για λόγους ασφαλειας βάζει ο Δήμος Σιθωνίας

Χαλκιδική: Λουκέτο σε όλες τις παιδικές χαρές για λόγους ασφαλειας βάζει ο Δήμος Σιθωνίας
Ιωάννης Μαλλίνης - Facebook

Λουκέτο σε όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Σιθωνίας για λόγους ασφαλείας βάζει με απόφασή του ο Δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Μαλλίνης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, η σφράγιση αφορά όλες τις παιδικές χαρές χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση και θα ισχύει έως ότου ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή λειτουργία τους.

Τη σχετική απόφαση, η οποία έρχεται στον απόηχο της τραγωδίας στο Πευκοχώρι όπου ένας 19χρονος σκοτώθηκε σε λούνα παρκ, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιαννης κ. Μαλλίνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Δήμος :

  • Αναστέλλει την χρήση του συνόλου των εγκαταστάσεων των παιδικών χαρών του Δήμου Σιθωνίας, δίχως καμία εξαίρεση.
  • Εντέλλει τις αρμόδιες Δημοτικές Υπηρεσίες σε συνεργασία με τις Κοινότητες (Τοπικά Συμβούλια) του Δήμου Σιθωνίας καθώς και κάθε άλλον εμπλεκόμενο στην διαδικασία , να προβούν άμεσα στην σφράγιση των εν λόγω χώρων, έως ότου ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή λειτουργία τους.
  • Κατόπιν αυτού, σε κάθε άλλη περίπτωση η διέλευση και η χρήση των εγκαταστάσεων των παιδικών χαρών εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σιθωνίας λαμβάνει χώρα με ευθύνη του χρήστη.