ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου: «Δεν τους φοβάμαι - Δεν υπάρχει τίποτα νόμιμο στο λούνα παρκ»

Ο πατέρας του άτυχου 19χρονου.

Eurokinissi

Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου, οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική, κάνοντας λόγο για μία κατάσταση που είναι άνευ προηγουμένου.

«Δεν υπάρχει τίποτα νόμιμο με το λούνα παρκ. Δε χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις. Έχω στην κατοχή μου βίντεο, που έχω τραβήξει εγώ ο ίδιος, και η παροχή του ρεύματος περνάει μέσα από νερά και είναι καλυμμένη με ταινίες», δήλωσε και συνέχισε: «Το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς άδεια», ενώ αποκάλυψε ότι «ο δήμος έκλεισε έξι καταστήματα και δεν έκλεισε το λούνα παρκ», δήλωσε στο MEGA.

«Ξέρουν τα πάντα. Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν πού είναι;», ξέσπασε. «Αυτός που θα υπερασπιστεί στη Δικαιοσύνη τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ θα πρέπει να μου πει γιατί δεν με ρώτησε και μου πήρε το παιδί. 25 χρόνια πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα, που είναι η δουλειά μου, για να τα μεγαλώσω. Θέλουν να μου πουν ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού μου; Ποιος το σκότωσε; Αυτό είναι το θέμα».

Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι «από αυτή την ιστορία» δεν θέλει να εισπράξει τίποτα. «Θα δωρίσω τα χρήματα στη μνήμη του παιδιού μου. Ο σκοπός μου είναι να καταφέρω να μην γίνω ένας γονιός όπως οι υπόλοιποι».

»Παρέδωσα το παιδί μου στο Θεό και από έκει και πέρα δεν τους φοβάμαι. Όταν ακούω για έγκριτους νομικούς χαίρομαι γιατί θα βοηθήσουν να βγει η αλήθεια. Εγώ και η οικογένειά μου θα κάνουμε ό,τι πρέπει», υπογράμμισε.

Δέδες: «Η κατάσταση είναι τραγική και απαράδεκτη»

Με τη σειρά του, ο Τάσος Δέδες, πραγματογνώμονας της οικογένειας, μίλησε για μία τραγική και απαράδεκτη κατάσταση. «Υπάρχει μία πλατφόρμα από ένα αυτοκίνητο με δύο δίδυμους τροχούς, που πάνω είναι τοποθετημένο όλο το σύστημα. Έχει τάκους στήριξης με νερά που τρέχουν, με γεννήτριες, με σκουπίδια. Είναι μια κατάσταση εντελώς απαράδεκτη. Μιλάμε για στρατζαριστά αναμειγμένα με πολυεστέρες, για χειρολισθήρες που έχουν τρύπες και πάνω έχουν βιδωθεί ζώνες ασφαλείας», περιέγραψε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης