ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη:Συνελήφθη 14χρονος που πετούσε πέτρες και μπουκάλια σε αστυνομικούς σε αγώνα ποδοσφαιρου

Χειροπέδες σε συλληφθέντα από την ΕΛΑΣ (φωτογραφία αρχείου)

INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Χειροπέδες πέρασαν σε έναν 14χρονο νεαρό οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, ο οποίος πετούσε πέτρες και μπουκάλια κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα το βράδυ της Κυριακής ((25/08).

Οι αρχές προχώρησαν της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ. Τούμπας – Τριανδρίας, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν σε σύλληψη του 14χρονου όπως και στης μητέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβαση της νομοθεσίας που αφορά σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και της νομοθεσίας σχετικά με τη μη έκδοση δελτίου ταυτότητας.

Σύμφωνα με το thestival το βράδυ της Κυριακής, στο πλαίσιο διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό, στο γήπεδο της Τούμπας, ο ανήλικος πέταξε πέτρες και γυάλινα μπουκάλια εναντίον αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία λήψης μέτρων τάξης σε σημείο προελέγχου.

Συνελήφθη επίσης και η 56χρονη μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης