ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Πώς συνελήφθη ο 44χρονος για τον βιασμό 16χρονης - Απολογείται την Τρίτη

Κολωνός: Πώς συνελήφθη ο 44χρονος για τον βιασμό 16χρονης - Απολογείται την Τρίτη

Περιπολικό της αστυνομίας

Eurokinissi

Απολογείται την Τρίτη (27/08), ο 44χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης στον Κολωνό.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά εδώ και δύο μήνες την 16χρονη φίλη του γιου του, ενώ, παράλληλα, την απειλούσε προκειμένου να μην μιλήσει.

Η κοπέλα, φέρεται να παρακινήθηκε από φιλικό της πρόσωπο προκειμένου να μιλήσει στην οικογένειά της για τα όσα συνέβαιναν τον τελευταίο καιρό. Η υπόθεση έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από καταγγελία του πατέρα της.

«Την βίασε πάνω από 10 φορές»

Ο πατέρας κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί τουλάχιστον 10 φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της 16χρονης κόρης του, παρά την θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι πριν λίγες μέρες. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει κακό στην ίδια αλλά και στην οικογένειά της.
Η ανήλικη φέρεται να κακοποιήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σε οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος γνώριζε την ανήλικη μέσω του γιου του, εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης, το βράδυ της Πέμπτης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που τον παρακολουθούσαν, του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά είχε περικυκλωθεί από αστυνομικούς που είχε σπεύσει και συνελήφθη.

Αρνείται τον βιασμό ο 44χρονος - Αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση

Η κοπέλα εξετάστηκε στο «Σπίτι του Παιδιού», παρουσία παιδοψυχολόγου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οποία, συμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε πως η ανήλικη είπε την αλήθεια. Έγινε και ιατροδικαστική εξέταση και αναμένεται το πόρισμα, ενώ θα γίνουν και συγκριτικές εργαστηριακές εξετάσεις DNA σε ρούχα της 16χρονης και του συλληφθέντα.

Σε έρευνα στο σπίτι του στο Περιστέρι βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής που εξετάζεται στα εργαστήρια, όπως και το κινητό του τηλέφωνο. Συμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 44χρονος αρνείται την κατηγορία του βιασμού.