ΕΛΛΑΔΑ

Σαντορίνη: Επιτέθηκαν σε λιμενικό για να μην συλλάβει ανήλικο

INTIME NEWS

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε στέλεχος του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι του Αθηνίου στη Σαντορίνη, για να τον αποτρέψουν από την σύλληψη ανήλικου.

Το σοκαριστικό περιστατικό όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα neasantorinis.grσημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Συγκεκριμένα ο λιμενικός επιχείρησε να συλλάβει έναν ανήλικο Έλληνα ο οποίος μαζί με έναν 21χρονο, ξυλοκοπούσε για άγνωστο λόγο, έναν 24χρονο στο λιμάνι. Ο λιμενικός προσπάθησε να ελέγξει τον ανήλικο, ο οποίος ωστόσο κατευθυνόταν στο δίκυκλο ώστε να τραπεί σε φυγή.

Στην προσπάθειά του να σταματήσει τον 17χρονο δράστη, εμποδίστηκε όταν παρενέβησαν, τον περικύκλωσαν και του επιτέθηκαν ο 48χρονος πατέρας του ανήλικου, ο 21χρονος ο οποίος συμμετείχε στον ξυλοδαρμό, ένας 31χρονος Έλληνας και ένας 36χρονος πολίτης Γεωργίας, με αποτέλεσμα ο 17χρονος να τραπεί σε φυγή και να αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση αυτή δεν ήταν τυχαία, αλλά κατευθυνόμενη από υπαλλήλους επιχείρησης.

Όλοι όσοι επιτέθηκαν στον λιμενικό συνελήφθησαν από άνδρες του Λιμεναρχείου Θήρας το οποίο διενεργεί την προανάκριση, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου. Ο 48χρονος πατέρας του 17χρονου κατηγορείται και για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης