ΕΛΛΑΔΑ

Συναλλαγές του Δήμου Κασσάνδρας με τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ καταγγέλλει ο πατέρας του 19χρονου

To λούνα παρκ στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος

ΙΝΤΙΜΕ

Για απευθείας αναθέσεις του Δήμου Κασσάνδρας στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, όπου σημειώθηκε ο τραγικός θάνατος του 19χρονου γιου του, κάνει λόγο ο πατέρας του θύματος, Γιώργος Καμπαϊλής.

Ο τραγικός πατέρας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταθέσει την Δευτέρα στην εισαγγελία Χαλκιδικής έγγραφα που έχει στην κατοχή του και αποδεικνύουν τη σχέση του δήμου με τον 58χρονο επιχειρηματία, που περιλαμβάνουν απευθείας αναθέσεις του 2021 χωρίς την απαραίτητη έγκριση του δημοτικού συμβουλίου. Τόνισε επίσης πως τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του είναι επίσημα και προέρχονται από δημόσιες υπηρεσίες.


Ο ίδιος προειδοποίησε πως αν η εισαγγελική αρχή δεν προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, θα αναγκαστεί να αναλάβει δράση με τον ίδιο τρόπο που παραβιάζουν τον νόμο εκείνοι που τον εκπροσωπούν. «Σας δίνω τον λόγο μου ως πατέρας, πρώτα και μετά ως άνθρωπος, ότι θα λειτουργήσω και εγώ με τον ίδιο τρόπο», τόνισε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας την οργή και την απογοήτευσή του.

Παράλληλα, ο κ. Καμπαϊλής αποκάλυψε ότι το επικίνδυνο μηχάνημα, στο οποίο συνέβη το δυστύχημα, ήταν μια ιδιοκατασκευή από τη Θεσσαλονίκη, η οποία αγοράστηκε το 2020 από έναν επιχειρηματία στην Κατερίνη, ο οποίος το είχε εγκαταλείψει από το 2010.

Το μηχάνημα αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, αγοράστηκε ως σκραπ από τον σημερινό ιδιοκτήτη του λούνα παρκ με σκοπό να μεταφερθεί στη Βουλγαρία για ανακατασκευή.

Ωστόσο, αντί να γίνει αυτό, το μηχάνημα παρέμεινε στην Ελλάδα, όπου από το 2020 λάμβανε βεβαιώσεις από μεγάλες εταιρείες για την αξιοπιστία του, χωρίς όμως αυτές οι βεβαιώσεις να είναι αξιόπιστες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης