ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ψαροντουφεκάς, πατέρας τριών παιδιών στην Αιτωλοακαρνανία

Νεκρός ψαροντουφεκάς, πατέρας τριών παιδιών στην Αιτωλοακαρνανία

Σκάφος του Λιμενικού 

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 43χρονος από την θάλασσα στο νησί Πράσο του συμπλέγματος των Εχινάδων όπου έκανε ψαροντούφεκο, βυθίζοντας στη θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας και τον τόπο καταγωγής του, το Χρυσοβέργι.

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν επαγγελματίας οδηγός και ιδιοκτήτης λεωφορείου ΚΤΕΛ, φέρεται να έκανε ψαροντούφεκο με δύο ακόμα άτομα στο νησί Πράσο.

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών ανασύρθηκε από την θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Διακομίσθηκε στον Αστακό, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του διενεργεί το Λιμενικό Τμήμα Πλατυγιαλίου. Αναμένονται παράλληλα τα αποτελέσματα από την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.

Τον άτυχο άνδρα αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Μαυρομάτης με τον οποίο συνδέονταν με στενή φιλία.

«Μας την έκανες αδερφέ… Γιατί; Έχουμε κανονίσει τόσα πράγματα… με ποιον θα τα κάνουμε τώρα;», έγραψε και συνόδευσε την ανάρτηση με μια φωτογραφία του 43χρονου.