Νεκρός σε παραλία της Ρόδου εντοπίστηκε ο 48χρονος Βρετανός
ΕΚΑΒ σε παραλία (Φωτογραφία Αρχείου)
INTIME NEWS / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΠτώμα εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22/8) στην παραλία Παραδεισίου της Ρόδου.
Από τις πρώτες ενδείξεις οι αρμόδιες αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον 48χρονο Βρετανό του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί χθες το μεσημέρι στην Θεολόγο όταν είχε πάει για μπάνιο στην παραλία με την ανιψιά του.
Το πτώμα δεν έφερε ρούχα και εντοπίστηκε από κάτοικο του Παραδεισίου ο οποίος ειδοποίησε Λιμενικό, Αστυνομία και την ομάδα του Silver Alert η οποία είχε δραστηριοποιηθεί από την πρώτη στιγμή για την αναζήτηση του 48χρονου) στελέχη των οποίων έφθασαν λίγο αργότερα στο σημείο.
Αμέσως μετά κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής ο οποίος και πιστοποίησε το θάνατο του. Ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική αρχή και δόθηκε εντολή για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Από τα πρώτα στοιχεία εκτιμάται ότι πρόκειται για πνιγμό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγνοείται Βρετανός τουρίστας στη Ρόδο - Σε συναγερμό οι Αρχές
Ιταλία: Αθώα η ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι για την υπεξαίρεση χρηματων φιλανθρωπικης καμπάνιας
17:07
Οι ΗΠΑ αποσύρουν στρατεύματα από αεροπορική βάση στο Κατάρ - «Προληπτικό μέτρο» λένε αξιωματούχοι
17:04
ΕΛΤΑ: Τι απαντούν στους πράκτορες των ΕΛΤΑ Courier για το το νέο προμηθειακό μοντέλο
17:00
Τρία νέα εργαλεία για τον έλεγχο και την προστασία ανηλίκων στο Youtube
16:48