ΕΛΛΑΔΑ

Πέραμα: Προφυλακιστέος ο 48χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 44χρονη μέσα σε απορριμματοφόρο

Αποριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά (φωτογραφία αρχείου) 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 48χρονος οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Πειραιά που κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα στο όχημα στο Πέραμα την περασμένη Τρίτη (20/8). O 48χρονος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 44χρονης, ο 48χρονος την έγδυσε και την βίαζε για ένα τέταρτο μέσα στο απορριμματοφόρο.

Ο άνδρας αποδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση με την 44χρονη καταγγέλλουσα αλλά αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, λέγοντας πως δεν πρόκειται για βιασμό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, όπου έλαβε προθεσμία για να περάσει ξανά σήμερα την πόρτα του Α’ Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Πειραιά.

Επίσης, παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 44χρονης, καθώς και η έρευνα στο όχημα για στοιχεία.

Θα εξεταστεί από ιατροδικαστή

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, με τους αστυνομικούς που ανέλαβαν την υπόθεση να ζητούν την εξέταση της 44χρονης από ιατροδικαστή.

Παράλληλα, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρέθηκε στο χώρο όπου φυλάσσονται τα απορριμματοφόρα του δήμου, προκειμένου να εξετάσει την καμπίνα του οχήματος για στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Από την πλευρά του ο 48χρονος οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα μετά το περιστατικό στο σπίτι του, υποστηρίζει ότι είχε ερωτική συνεύρεση με την 44χρονη, τονίζοντας ότι έγινε με τη συναίνεσή της, αρνούμενος την κατηγορία του βιασμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης