ΕΛΛΑΔΑ

Τιμώμενη χώρα Γερμανία στην 88η ΔΕΘ - Στις 27 οι επίσημες διεθνείς συμμετοχές

ΔΕΘ

Ενισχυμένο διεθνή χαρακτήρα αποκτά η 88η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αφού οι ξένες συμμετοχές ανέρχονται φέτος σε 27 έναντι 18 στην περσινή διοργάνωση.

Οι 27 διεθνείς συμμετοχές προέρχονται από: Γερμανία, Αρμενία, Λουξεμβούργο, Ινδία, Ινδονησία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Πολωνία, Ιράν, Νεπάλ, Βουλγαρία, Ουρουγουάη, Μπαγκλαντές, Ιταλία, Μολδαβία, Ουκρανία, Κύπρος, Κόσοβο, Χώρες Υποσαχάριας Αφρικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Εκουαδόρ, Κατάρ, Πακιστάν, Αίγυπτος, Συρία, Κίνα και Παλαιστίνη.

Για πρώτη φορά

Για κάποιες από τις φετινές διεθνείς συμμετοχές (Ηνωμένο Βασίλειο, Κατάρ, Ιαπωνία, Χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής, Εκουαδόρ και Κόσοβο) είναι η πρώτη τους παρουσία στη ΔΕΘ.

Τιμώμενη χώρα η Γερμανία

Στο συνολικό «γινόμενο» της διεθνοποίησης της ΔΕΘ αυξημένο ρόλο κατέχει βέβαια η Γερμανία, που ως τιμώμενη χώρα θα φιλοξενήσει στο περίπτερο της περίπου 120 επιχειρήσεις και φορείς από όλο το φάσμα της οικονομίας, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Οι επιχειρήσεις στο γερμανικό περίπτερο προέρχονται από τους σημαντικότερους κλάδους της χώρας, όπως βιομηχανία, μεταποίηση, υψηλή τεχνολογία, ενέργεια, μεταφορές - logistics, χρηματοπιστωτικός τομέας, φαρμακοβιομηχανία, αγροτική τεχνολογία και τεχνολογία τροφίμων.

Πλούσιο και πολυσχιδές θα είναι το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της τιμώμενης χώρας, με θεματικές ημέρες και ενδιαφέρουσες διαλέξεις, συμπόσια και συναντήσεις B2B, αλλά και με πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης