ΕΛΛΑΔΑ

Σωματείο Παιδική Χαρά: Έκκληση για βοήθεια στη μικρή Λάουρα που έχει διαγνωστεί με σάρκωμα e-wing

Η μικρή Λάουρα από τη Ρόδο προσπαθεί να αντιμετωπίσει με θάρρος έναν πολύ δύσκολο και σπάνιο καρκίνο

Έκκληση στήριξης σε ένα παιδί που δίνει τον δικό του, καθημερινό «αγώνα» ενάντια στο σάρκωμα e-wing απευθύνει το σωματείο Παιδική Χαρά.

Η μικρή Λάουρα από τη Λάρδο της Ρόδου παλεύει με μία ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου, το σάρκωμα e-wing. Μέχρι στιγμής έχει κάνει 3 χειρουργεία ενώ σύντομα θα πρέπει να υποβληθεί σε ένα 4ο στο ισχίο της και έπειτα σε μεταμόσχευση μυελού. Υπάρχει, μάλιστα, πιθανότητα το συγκεκριμένο χειρουργείο να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και να πρέπει να γίνει στο εξωτερικό.

Ωστόσο η μητέρα της, Μαντώ, η οποία πριν έναν χρόνο έφυγε από ένα κακοποιητικό περιβάλλον για να προστατεύσει την ίδια και τα παιδιά της, βρίσκεται πλέον σε αδιέξοδο. Αδυνατεί να εργαστεί αφού η μικρή Λάουρα τη χρειάζεται συνεχώς δίπλα της στο νοσοκομείο. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τα αυξημένα έξοδα της ζωής στην Αθήνα, καθιστούν αδύνατο το να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιδιού της και της καθημερινότητας. Έτσι, ζητά, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, τη στήριξη του κόσμου, καθώς ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι σημαντική για να καταφέρει η Λάουρα να ξεπεράσει το σάρκωμα e-wing και να ζήσει όλα όσα ονειρεύεται.

Όποια και όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα με τη μητέρα της, Μαντώ Μυρτάλη (6975368397) ή να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας ώστε να τη δηλώσετε στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση.

IRIS: 6987521698

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΡΟΔΟΣ «ΒΟΗΘΟΙ ΑΓΑΠΗΣ»

Για κατάθεση από εξωτερικό

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
  • BIC: CRBAGRAA
  • BRAND’S NAME: 701
  • ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  • REFERENCE: Donation by + your full name
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης