ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Δυνατό ανεμοβρόχι στο Βελβεντό Κοζάνης – Καταιγίδα και χαλάζι στη Λάρισα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Δυνατοί άνεμοι και βροχή έπληξαν και το Βελβεντό Κοζάνης, ενώ χαλάζι σύντομης διάρκειας έπεσε και στην Λάρισα.

Οι δυνατοί άνεμοι στην Κοζάνη, έσπασαν κλαδιά δέντρων ενώ προβλήματα προκλήθηκαν στο δίκτυο ύδρευσης.

Μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών θα γίνει ολική διακοπή του νερού σε όλο το Βελβεντό, ενώ αναμένεται σε λίγο να εκδοθεί και ανακοίνωση από την Δημοτική αρχή. Παράλληλα χαλάζι έπεσε και στον κάμπο Βελβεντού -Πλατανορεύματος, προκαλλώντας ζημιές στις καλλιέργειες.

Λάρισα: Καταιγίδα και χαλάζι σύντομης διάρκειας

Στις 17.00 περίπου το απόγευμα άρχισε να βρέχει με ιδιαίτερη ένταση στη Λάρισα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ η καταιγίδα, που κράτησε λιγότερο από μισή ώρα, συνοδευόταν από ριπές αέρα, βροντές και για λίγα λεπτά χαλαζόπτωση, μέσα στην πόλη.

Τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί περιστατικά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας. Στην πόλη, τώρα, αμέσως μετά την καταιγίδα, επικρατεί ηλιοφάνεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο κύριος όγκος νερού έπεσε και σε κάποιες περιοχές εξακολουθεί να πέφτει, στο τόξο από Λάρισα και νότια προς Σοφάδες Καρδίτσας.

Χαλάζι έπεσε κατά τόπους και σε άλλα σημεία του Νομού Λάρισας, όπως στον Δήμο Κιλελέρ. Αναφορές υπάρχουν για χαλαζόπτωση και στην Τερψιθέα και στο Ελευθεραι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης