Καιρός: Προειδοποίηση Κολυδά για τους πολλούς κεραυνούς - Σε ποιες περιοχές τα έντονα φαινόμενα
Ανανεώθηκε:

Μετά τη σημερινή επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ για την κακοκαιρία εξπρές, ο διευθυντής της Yπηρεσίας Θοδωρής Κολυδάς προειδοποιεί με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωση για τα έντονα φαινόμενα.
Στην ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς εστίασε και στη μεγάλη συχνότητα κεραυνών αλλά και στο πώς θα προστατευτούμε.
Επικαιροποιημένο δελτίο ΕΜΥ: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Ποιες περιοχές είναι στο επίκεντρο
Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδόθηκε επικαιροποιημένο δελτίο καιρού για σήμερα Τρίτη 20.08.2024, με ειδική αναφορά στην εξέλιξη της κακοκαιρίας στο Β. Ιόνιο, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανόν στα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας.
Η πρόγνωση αναφέρεται σε «μεγάλη συχνότητα κεραυνών» και «σε τοπικές χαλαζοπτώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια».
Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 19/08/2024 1000 UTC επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.
Την Τρίτη (20-08-24) προβλέπονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και από τοπικές χαλαζοπτώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επικαιροποιημένο δελτίο ΕΜΥ: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Ποιες περιοχές είναι στο επίκεντρο

Αγωνία για το δεύτερο «χτύπημα» της κακοκαιρίας - Έπεσαν πάνω από 30.000 κεραυνοί

Νέο έκτακτο δελτίο κακοκαιρίας: Πότε έρχονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
11:50
Εκρέμ Ιμάμογλου στο συνέδριο του CHP: «Θα νικήσουμε την αδικία και την τυραννία»
11:49
Κύμα επενδύσεων στη χώρα - Ενέργεια, μέταλλα και «πράσινη» μετάβαση
11:37
Συγκέντρωση υποστήριξης στη Μαρίν Λεπέν οργανώνεται στο Παρίσι - Πολιτική ένταση στη Γαλλία
11:25