ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Νονοί της νύχτας πίσω από τη συμπλοκή στο beach bar - Eλεύθερος ο ιδιοκτήτης

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ

ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική και άλλοι τρεις που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συμπλοκής, την ώρα που οι Αρχές «βλέπουν» διαμάχη κυκλωμάτων.

Η παρουσία των επτά Βούλγαρων πελατών, που ξεκίνησαν τον καβγά, επειδή καθυστέρησε η παραγγελία τους, κάθε άλλο παρά τυχαία θεωρείται… Στο μεταξύ, κρατούνται άλλοι τέσσερις, οι οποίοι παραπέμπονται στην ανάκριση για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ένας εξ αυτών στην απολογία του αναμένεται να υποστηρίξει ότι το γκλοπ και το σπρέι πιπεριού δεν ξέρει πως βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του, το οποίο ανήκει σε εταιρεία που εργάζεται. Ο δεύτερος που κατηγορείται περί όπλων θα ζητήσει προθεσμία και θα υποστηρίξει ότι είχε στις αποσκευές το γκλοπ αλλά δεν ήξερε ότι δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα. Και οι δύο που κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη θα ζητήσουν προθεσμία και θα υποστηρίξουν ότι χτύπησαν βρισκόμενοι σε άμυνα.

Η εν λόγω συμπλοκή χαρακτηρίζεται ως μία πολύ σοβαρή υπόθεση και γι αυτό άλλωστε τις έρευνες έχει αναλάβει το τμήμα εκβιαστών της Θεσσαλονίκης. Σε στενή συνεργασία βρίσκονται οι ελληνικές αρχές με τις αρχές της Βουλγαρίας. Η ΕΛ.ΑΣ., ενημέρωσε για τα ονόματα των συλληφθέντων και των ατόμων που ενεπλάκησαν στη συμπλοκή, ζητώντας όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. Μάλιστα έχουν επιστρατευτεί και αστυνομικοί σύνδεσμοι στη Σόφια στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Γνωστός έμπορος ναρκωτικών ο αρχηγός της παρέας

Ο αρχηγός της παρέας των πελατών που προκάλεσε το επεισόδιο, σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, είναι γνωστός έμπορος ναρκωτικών στη Σόφια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλγαρική Δικαιοσύνη θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για σωρεία ποινικών αδικημάτων.

Από την ίδια έρευνα οι ελληνικές Αρχές έχουν διαπιστώσει πως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι στην πραγματικότητα «αχυράνθρωπος» ενός νονού της νύχτας στην Βουλγαρία με τον οποίο φέρεται να έχει αντιπαλότητα ο φερόμενος έμπορος ναρκωτικών.

Οι τρεις μπράβοι, που έφτασαν στο σημείο και συνεπλάκησαν με την παρέα που προκάλεσε το επεισόδιο και πυροβόλησαν 5-6 φορές μέσα στο μαγαζί, τραυματίζοντας έναν από την παρέα των πρώτων σοβαρά στο στήθος και έναν στο χέρι, διαφεύγουν. Οι δύο έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται. Πρόκειται για Έλληνες υπηκόους βουλγαρικής καταγωγής. Ο ένας είχε εμπλακεί το 2021 σε πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο στην Θεσσαλονίκη και ο δεύτερος σε υποθέσεις προστασίας ενώ ήταν και μέλος της οργάνωσης της χρυσής Αυγής.

Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται, μέχρι τον εντοπισμό και των υπολοίπων εμπλεκομένων. Την ίδια ώρα αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, εκεί όπου έχουν μεταφερθεί 4 κάλυκες των 0,25 και 0,32 χιλιοστών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΛΛΑΔΑ

80 χρόνια από το Μπλόκο της Κοκκινιάς: «Κώστα τα παιδιά μου» πρόλαβε μόνο να πει ο πατέρας μου

ΣΠΟΡ

Κωπηλασία: Παγκόσμιο ρεκόρ οι Αναστασιάδου και Κοντού - Πρωτιά και απευθείας πρόκριση για τη Φράγκου

ΚΟΣΜΟΣ

Αλέν Ντελόν: Ο ταραχώδης βίος ενός μεγάλου καρδιοκατακτητή - Η καριέρα, οι σχέσεις με τα παιδιά του

ΕΛΛΑΔΑ

Πνιγμός 8χρονης στη Χαλκιδική: Τα έγγραφα - ντοκουμέντα από την άδεια λειτουργίας στις πισίνες (vid)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τύμβος Καστά δέκα χρόνια μετά: Ανασκαφή με παγκόσμιο ενδιαφέρον και τον επίλογο να μην έχει γραφτεί

ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής κλήρωσης που μοιράζει πάνω από 4.300.000 ευρώ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το πρωτότυπο «κλιματιστικό» της Σιέρα Λεόνε: Στέγες - καθρέφτες δροσίζουν τα σπίτια της καυτής πόλης

ΚΟΣΜΟΣ

Οι τελευταίες στιγμές του Αλέν Ντελόν: Το εγκεφαλικό, οι διαμάχες και ο ειρηνικός θάνατος του

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης