ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Τραγωδία δίχως τέλος στον ΒΟΑΚ - Υπέκυψε και τρίτος νεαρός από το σοβαρό τροχαίο

Ανατροπή οχήματος σε τροχαίο (φωτογραφία αρχείου)

EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)

Στους τρεις νεκρούς ανέρχεται ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων του σοβαρού τροχαίου που έγινε το πρωί του Σαββάτου στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης, καθώς ένας ακόμη νέος άνθρωπος επιβάτης του ΙΧ το οποίο συγκρούστηκε με μιν βαν  στο οποίο επέβαιναν 19 άτομα, υπέκυψε στα τραύματα του.

Την ίδια στιγμή μια κοπέλα που επίσης επέβαινε στο ΙΧ αυτοκίνητο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Χανίων που διακομίσθηκε.

Σύμφωνα με το Cretalive τα δύο αγόρια άφησαν την τελευταία τους πνοή στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ το τρίτο εξέπνευσε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χανίων, όπου μεταφέρθηκε.

Το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου στον ΒΟΑΚ Κρήτης

zarpanews

Ο θάνατος των τριών νέων ανεβάζει σε 39 τα θύματα της ασφάλτου στην Κρήτη από τις αρχές του έτους, ένας αριθμός τρομακτικός.

Από το θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ

zarpanews

Πως έγινε το τροχαίο

Υπενθυμίζεται ότι το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι 4 νέοι, Έλληνες ηλικίας από 18 ως 23 ετών, συγκρούστηκε στον ΒΟΑΚ στην περιοχή του Γαλατά και κάτω από συνθήκες που διερευνά η τροχαία, με μίνι βαν στο οποίο επέβαιναν συνολικά 19 άτομα.

Από το τροχαίο στην Κρήτη

zarpanews

Από τη σύγκρουση, οι επιβαίνοντες στο ΙΧ εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Στο σημείο έσπευσαν και 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και κλιμάκιο της Τροχαίας ΒΟΑΚ.

Οι επιβαίνοντες στο μίνι βαν δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους. Να σημειωθεί ότι στο βαν επέβαινε και μια οικογένεια με μικρά παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης