ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Ζουγανέλης για το σπίτι του που κάηκε στον Βαρνάβα: «Κάηκαν οι ελπίδες και τα όνειρά μου»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης

INTIME

Το εξοχικό σπίτι που διατηρούσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στον Βαρνάβα κάηκε ολοσχερώς από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής.

Ο ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί να το πάρει «προσωπικά». Ωστόσο, τόνισε χαρακτηριστικά ότι κάηκαν οι ελπίδες και τα όνειρά του.

«Χωρίς να θέλω να κάνω τον καλό. Εγώ ενεργώ σαν πολίτης αυτής της χώρας, το πρόβλημα της καθημερινότητας μας είναι αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ και η καταστροφή των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι ή με περίσσευμα ή με το υστέρημά τους κατάφεραν να κάνουν κάποια πράγματα, τα όνειρά τους να γίνονται έρμαια των ανθρώπων… Είμαι κι εγώ λίγο σοκαρισμένος. Δεν μπορούμε να ζούμε άλλο με φοβίες τι θα προκύψει. Το πληροφορήθηκα χθες, αλλά το σπίτι είχε καεί από προχθές, αλλά δεν ήταν προσβάσιμο», ανέφερε στον ΣΚΑΪ.

Κραυγή αγωνίας από τον Παύλο Κοντογιαννίδη

Παράλληλα, ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης έδειξε φωτογραφίες από το σπίτι του που σώθηκε μεν αλλά τα πάντα γύρω του κάηκαν, αλλά και από το κατεστραμένο σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη που βρίσκεται κοντά στο δικό του.

«Να πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι επειδή σώσαμε το σπίτι; Μέσα σε 50.000 στρέμματα φαντάζει σαν κάτι που δεν κολλάει με το περιβάλλον. Μας χωρίζει ένα ρέμα με κάτι πλατάνια από το σπίτι του φίλου μου του Γιάννη του Ζουγανέλη. Έχουν μείνει δύο τοίχοι. Είναι απίστευτο...Μου τηλεφώνησε και με ρώτησε τι έγινε. Του έστειλα φωτογραφία για να δει το σπίτι του», είπε.

«Το σπίτι είναι παράταιρο. Είναι σαν να είναι σε νεκροταφείο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης