ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία και όχι τροχαίο η παράσυρση άνδρα με ΙΧ στη Θεσσαλονίκη, εκτιμούν οι αρχές

Περιπολικό της αστυνομίας

EUROKINISSI

Δολοφονία και όχι δυστύχημα ήταν σύμφωνα με τις αρχές, η παράσυρση 58χρονου άνδρα από αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τρίτης (13/08) με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα πληροφορίες του thestival ο 38χρονος Γεωργιανός οδηγός του οχήματος, είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα και έχει συλληφθεί.

Ο 58χρονος, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης βαριά τραυματισμένος, όπου υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και τελικά απεβίωσε λίγες ώρες αργότερα.

Το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, ενημερώθηκε χθες για παράσυρση άνδρα στην οδό Νικηφόρου Ουρανού, στη δυτική είσοδο της πόλης.

Τα πρώτα στοιχεία, οδήγησαν στην κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κινήθηκε εναντίον του παθόντα και τον παρέσυρε ωθώντας τον σε τοιχίο, τραυματίζοντάς τον στον κορμό.

Ο 38χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης