ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο ξύλο στο δρομολόγιο από Τήνο για Ραφήνα - 14 συλλήψεις

Άγριο ξύλο στο δρομολόγιο από Τήνο για Ραφήνα - 14 συλλήψεις
ΙΝΤΙΜΕ

Στην προσαγωγή 14 επιβατών στο λιμεναρχείο της Τήνου προχώρησαν στελέχη του Λιμενικού, μετά από έντονο καυγά που προηγήθηκε μεταξύ τους στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Super Express» που είχε αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα της Τρίτης (13/08) από το λιμάνι της Τήνου με προορισμό τη Ραφήνα.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ένας από τους επιβάτες ζήτησε από μία ομάδα Ρομά να κάνουν ησυχία. Μάλιστα σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιος από τους εμπλεκόμενους φέρεται να έβγαλε και όπλο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, τα μέλη του πληρώματος επενέβησαν για να ηρεμήσουν την κατάσταση, ενώ ενημερώθηκε και ο καπετάνιος του πλοίου, ο οποίος έκρινε ότι λόγω της έντασης η κατάσταση κρίνεται επισφαλής με αποτελέσμα να επιστρέψουν στο λιμάνι της Τήνου.

Το πλοίο με 717 επιβάτες έμεινε για αρκετές ώρες στο λιμάνι και το Λιμενικό Σώμα σε συνεργασία με την Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 14 ατόμων στο λιμεναρχείο της Τήνου, εκ των οποίων οι 11 είναι Ρομά.

Tο πλοίο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Θήρα-Ιο-Πάρο-Μύκονο,Τήνο αναχώρησε για τον τελικό προορισμό του και έχει ήδη καταπλεύσει στο λιμάνι της Ραφήνας.