ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός 21χρονος ποδοσφαιριστής σε θανατηφόρο τροχαίο στην Φθιώτιδα

Νεκρός 21χρονος ποδοσφαιριστής σε θανατηφόρο τροχαίο στην Φθιώτιδα
Unsplash

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό από τον θάνατο νεαρού ποδοσφαιριστή σε τροχαίο δυστύχημα στην Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με αναρτήσεις ποδοσφαιρικών συλλόγων με τους οποίους συνεργάστηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο 21χρονος αθλητής βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής (11/8) σε τροχαίο δυστύχημα, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και σκοτώθηκε ακαριαία.

Πρόκειται για τον 21χρονο Χάρη Πάστρά ο οποίος έπαιζε στη θέση του αμυντικού, ενώ είχε αγωνιστεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και στη συνέχεια στις Μαρκό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ενώ έχει παίξει και με τα ελληνικά χρώματα στην Εθνική των U17.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο αθλητικός σύλλογος Α.Σ. Ποσειδών Ν.Μηχανιώνας αναφέρεται στον θάνατο του 21χρονου ποδοσφαιριστή κάνοντας λόγο για θρήνο «Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν τον θρήνο της απώλειας ενός νέου ανθρώπου».

Παράλληλα αναφέρει ο αθλητικός σύλλογος ότι ο 21χρονος Χάρης Πάστρας γνώρισε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συμπαίκτες και όλους όσους συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, όλους όσους τον αγαπούν και θα θυμούνται πάντα τον δικό τους Χάρη.

«Ο Χάρης ήταν ένα παιδί που πάντα είχε ζωγραφισμένο ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του. Ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα που μόνο καλά λόγια έχουν να λένε όσοι συναναστράφηκαν μαζί του», γράφουν στην ανάρτηση εκφράζοντας στην οικογένεια του τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Ανάλογη ανάρτηση έκανε και ο σύλλογος Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ 1927 για τον αδικοχαμένο Χάρη Πάστρα γράφοντας ότι η οικογένεια του Μαρκό είναι συγκλονισμένη συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή Χάρη Πάστρα σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Ο Χάρης την περσινή χρονιά, υπήρξε μέλος της οικογένειας μας και θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στην οικογένεια και τους φίλους του».

«Αδιανόητο, θλιβερό και τραγικό γεγονός η ξαφνική απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου, μα πάνω απ' όλα ενός εκπληκτικού ανθρώπου και ενός αδαμάντινου χαρακτήρα», αναφέρει η ανάρτηση του συλλόγου της ΜΑΡΚΟ.