ΕΛΛΑΔΑ

Σπάρτη: Απολογείται σήμερα ο 40χρονος που κατηγορείται για βιασμό της 9χρονης κόρης του

Σπάρτη: Απολογείται σήμερα ο 40χρονος που κατηγορείται για βιασμό της 9χρονης κόρης του

Δικαστική αίθουσα

EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Την πόρτα του ανακριτή περνά σήμερα Δευτέρα (12/08) ο 40χρονος από την Σπάρτη που κατηγορείται για τον βιασμό της 9χρονης κόρης του για περισσότερα από πέντε χρόνια. 

Ο φερόμενος βιαστής θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή στις 10 το πρωί, στα δικαστήρια της Σπάρτης, για να απολογηθεί για τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

Σε βάρος του 40χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου (διορίστηκε από το δικαστήριο στην υπόθεση) με δηλώσεις του ανέφερει ότι ο συλληφθείς αναγνωρίζει τις γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη κόρη του και ζητά να τιμωρηθεί παραδειγματικά για αυτές, αρνείται, ωστόσο, την κατηγορία του βιασμού.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν ο 40χρονος χρησιμοποιούσε τις φωτογραφίες της ανήλικης κόρης του για παράνομη διακίνηση πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο, αλλά και για το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα.

Υπενθυμίζεται ότι το κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν 79 φωτογραφίες και 2 βίντεο, πορνογραφικού περιεχομένου με το ίδιο του το παιδί, καθώς και 2 παιχνιδομηχανές, έχουν κατασχεθεί και έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του μικρού κοριτσιού, το οποίο παρακολουθείται πλέον και από παιδοψυχολόγους ενώ η μητέρα με δηλώσεις της τόνιζε ότι το μόνο που την ενδιαφέρουν είναι τα παιδιά της.