ΕΛΛΑΔΑ

Σπάρτη: Αρνείται τον βιασμό της 9χρονης κόρης του ο 40χρονος, αλλά παραδέχεται ασέλγεια

Σπάρτη: Αρνείται τον βιασμό της 9χρονης κόρης του ο 40χρονος, αλλά παραδέχεται ασέλγεια

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. (φωτογραφία αρχείου)

INTIME NEWS

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση βιασμού 9χρονης από τον πατέρα της επί 5 ολόκληρα χρόνια στη Σπάρτη.

Ο δικηγόρος του 40χρονου μιλώντας στην κάμερα του MEGA ανέφερε ότι ο πελάτης του παράδεχθηκε κάποιες από τις πράξεις του αλλά ζητά να μην πάρει δημοσιότητα το θέμα.

«Μου είχε πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται δε το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι "εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει"», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η μητέρα της ανήλικης ανέφερε ότι την απασχολεί μόνο η ψυχική υγεία των παιδιών της, ενώ θα απευθυνθεί σε ειδικούς.

«Με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει», εξομολογήθηκε.

Θα επικαλεστεί ψυχιατρικό πρόβλημα

Ο 40χρονος μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε, θα βρεθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή και κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Η παρατηρητικότητα του μεγαλύτερου αδελφού έσωσε την 9χρονη

Το 9χρονο κοριτσάκι στην Σπάρτη που επί μία πενταετία έπεφτε θύμα βιασμού, ασελγών πράξεων και παιδικής πορνογραφίας, από τον ίδιο της τον πατέρα, σώθηκε χάρις στην παρατηρητικότητα του μεγαλύτερου αδελφού της.

Το ζευγάρι ήταν χωρισμένο και η μητέρα των παιδιών είχε προχωρήσει στην ζωή της με έναν άλλον άντρα. Ο 40χρονος είχε μετακομίσει και εκείνος από την Αθήνα στην περιοχή τα τελευταία χρόνια για να βρίσκεται όπως έλεγε κοντά στα παιδιά του.

Ενώ ήταν η σειρά του να πάρει τα παιδιά του στο σπίτι του, ο 11χρονος αντιλήφθηκε την περίεργη συμπεριφορά του πατέρα του, όταν βρήκε ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό.

Ο πατέρας απάντησε πως ήταν της φίλης του, όμως στο άκουσμα της απάντησης το κοριτσάκι ξέσπασε σε κλάματα. Στις επίμονες ερωτήσεις του παιδιού δεν απαντούσε ο πατέρας και έτσι όταν γύρισαν στη μητέρα τους τα παιδιά, ο μικρός εξήγησε όσα είχαν συμβεί και στις ερωτήσεις της μητέρας το κοριτσάκι δεν άντεξε άλλο και άρχισε να εξιστορεί τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του ίδιου της του πατέρα απ’ όταν ήταν τεσσάρων ετών και ζούσαν στην Αθήνα έως τώρα και πως την εκβίαζε να μην πει τίποτα, λέγοντάς της πως θα πήγαινε στην φυλακή.

Τι βρήκε η αστυνομία στην κατοχή του 40χρονου

Από τους αστυνομικούς κατά την σύλληψή του κατασχέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό με τουλάχιστον 79 φωτογραφίες άσεμνου περιεχομένου της κόρης του, καθώς και δύο ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς να έχει αποδεχτεί τις ειδεχθείς του πράξεις και τις κατηγορίες σε βάρος του.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την απαραίτητη ιατροδικαστική εξέταση και δείγματα έχουν επίσης αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή για την απολογία του, το πρωί της Δευτέρας 12 Αυγούστου.