ΕΛΛΑΔΑ

Σπάρτη: Η παρατηρητικότητα του μεγαλύτερου αδελφού έσωσε την 9χρονη - Οι επίμονες ερωτήσεις του

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. (φωτογραφία αρχείου)

INTIME NEWS

Χάρη στην παρατηρητικότητα του μεγαλύτερου αδελφού της σώθηκε το 9χρονο κοριτσάκι στην Σπάρτη που επί μία πενταετία έπεφτε θύμα βιασμού, ασελγών πράξεων και παιδικής πορνογραφίας, από τον ίδιο της τον πατέρα.

Το ζευγάρι ήταν χωρισμένο και η μητέρα των παιδιών είχε προχωρήσει στην ζωή της με έναν άλλον άντρα. Ο 40χρονος είχε μετακομίσει και εκείνος από την Αθήνα στην περιοχή τα τελευταία χρόνια για να βρίσκεται όπως έλεγε κοντά στα παιδιά του.

Ενώ ήταν η σειρά του να πάρει τα παιδιά του στο σπίτι του, ο 11χρονος αντιλήφθηκε την περίεργη συμπεριφορά του πατέρα του, όταν βρήκε ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό.

Ο πατέρας απάντησε πως ήταν της φίλης του, όμως στο άκουσμα της απάντησης το κοριτσάκι ξέσπασε σε κλάματα. Στις επίμονες ερωτήσεις του παιδιού δεν απαντούσε ο πατέρας και έτσι όταν γύρισαν στη μητέρα τους τα παιδιά, ο μικρός εξήγησε όσα είχαν συμβεί και στις ερωτήσεις της μητέρας το κοριτσάκι δεν άντεξε άλλο και άρχισε να εξιστορεί τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του ίδιου της του πατέρα απ’ όταν ήταν τεσσάρων ετών και ζούσαν στην Αθήνα έως τώρα και πως την εκβίαζε να μην πει τίποτα, λέγοντάς της πως θα πήγαινε στην φυλακή.

Τι βρήκε η αστυνομία στην κατοχή του 40χρονου

Από τους αστυνομικούς κατά την σύλληψή του κατασχέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό με τουλάχιστον 79 φωτογραφίες άσεμνου περιεχομένου της κόρης του, καθώς και δύο ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς να έχει αποδεχτεί τις ειδεχθείς του πράξεις και τις κατηγορίες σε βάρος του.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την απαραίτητη ιατροδικαστική εξέταση και δείγματα έχουν επίσης αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή για την απολογία του, το πρωί της Δευτέρας 12 Αυγούστου.

Τη Δευτέρα απολογείται

Ενώπιον των δικαστικών αρχών και αποδοκιμαζόμενος από τον κόσμο, που συγκεντρώθηκε έξω από τα δικαστήρια, παρουσιάστηκε χθες το πρωί (09/08) ο 40χρονος, που συνελήφθη τα ξημερώματα σε χωριό της Σπάρτης, ύστερα από καταγγελία της πρώην συζύγου του, ότι βίαζε την 9χρονη σήμερα κόρη του, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί, τη Δευτέρα στις 10 το πρωί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης