ΕΛΛΑΔΑ

Σπάρτη: Τη Δευτέρα η απολογία 40χρονου που κατηγορείται για βιασμό της 9χρονης κόρης του

Φωτογραφία αρχείου

INTIME NEWS / ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ

Ενώπιον των δικαστικών αρχών και αποδοκιμαζόμενος από τον κόσμο, που συγκεντρώθηκε έξω από τα δικαστήρια, παρουσιάστηκε στις 8 το βράδυ της Παρασκευής ο 40χρονος, που συνελήφθη τα ξημερώματα σε χωριό της Σπάρτης, ύστερα από καταγγελία της πρώην συζύγου του, ότι βίαζε την 9χρονη σήμερα κόρη του, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί, τη Δευτέρα στις 10 το πρωί.

Κομβικό ρόλο στην αποκάλυψη αυτής της φρικιαστικής ιστορίας έπαιξε ο 11χρονος αδερφός της 9χρονης , ο οποίος παρατήρησε περίεργη συμπεριφορά ανάμεσα στον πατέρα του και την 9χρονη χθες το βράδυ και συνέχεια ξεκίνησε επίμονες ερωτήσεις προς τη μητέρα του που είχαν ως αποτέλεσμα η μικρή αδερφή του να βάλει τα κλάματα και να εκμυστηρευτεί στη μητέρα της, τη φρίκη που βίωνε από τις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρας της.

Μάλιστα, ο 40χρονος φέρεται να απειλούσε την 9χρονη ότι αν μιλούσε «Θα έβαζαν το μπαμπά φυλακή επειδή τους ζηλεύουν».

Οι αστυνομικοί της ασφαλείας Σπάρτης αιφνιδίασαν τον 40χρονος και με μια καλά οργανωμένη επιχείρηση τον συνέλαβαν στις 6 το πρωί, όταν βγήκε από το σπίτι του σε τοπική κοινότητα κοντά στη Σπάρτη.

Ψάχνοντας στο κινητό του ανακάλυψαν κρυμμένο φάκελο με τουλάχιστον 79 φωτογραφίες και 2 βίντεο, με πορνογραφικό υλικό με την ανήλικη κόρη του. Ενώ, τόσο το κινητό του, όσο και 2 παιχνιδομηχανές κατασχέθηκαν και εστάλησαν για περαιτέρω διερεύνηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ.

Ο κατηγορούμενος πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων λίγο μετά τις 7 χωρίς να πει το παραμικρό. Σε βάρος του 40χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης