ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Κορίνθου - Απομακρύνθηκε το βυτιοφόρο

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Κορίνθου - Απομακρύνθηκε το βυτιοφόρο
Από το σημείο που ανατράπηκε και άρπαξε φωτιά το βυτιοφόρο στην Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου INTIME NEWS

Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής (09/08), αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας όπου είχε διακοπεί από τις δέκα το πρωί λόγω φωτιάς που είχε ξεσπάσει από ανατροπή βυτιοφόρου.

Σύμφωνα με την Τροχαία αποδόθηκε στην κυκλοφορία των οχημάτων και η δεξιά λωρίδα της N.E.O.A.K. στο ρεύμα προς Αθήνα στην περιοχή της Κινέτας, καθώς η φωτιά σβήστηκε και το βυτιοφόρο απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα.

Νωρίτερα γύρω στις έντεκα, άνοιξαν οι δύο λωρίδες στο ρεύμα προς Κόρινθο - η δεξιά και η ΛΕΑ - στο 56ο χλμ.

Μισή ώρα αργότερα δόθηκε στην κυκλοφορία και η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Γύρω στη μία το μεσημέρι δόθηκε στην κυκλοφορία ολόκληρο το ρεύμα προς Κόρινθο.

Τελευταίο κλειστό είχε μείνει το ρεύμα προς Αθήνα στο οποίο γινόταν εκτροπή οχημάτων στον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων, ωστόσο πλέον άνοιξε και αυτό.

fotia vitioforo pyrosvestiki

Από το σημείο που ανατράπηκε το βυτιοφόρο και ενώ η φωτιά έχει σβηστεί

INTIME NEWS

Το χρονικό της ανατροπής του βυτιοφόρου

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά στο βυτιοφόρο ξέσπασε γύρω στις δέκα το πρωί της Παρασκευής, όταν αυτό ανετράπη στο 56ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού στο ύψος της Κινέτας.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου το οποίο κατευθυνόταν προς Κόρινθο, κατάφερε και βγήκε από την καμπίνα, ελαφρά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

Από τα πρώτα στοιχεία διαπιστώθηκε ότι το βυτιοφόρο που ανατράπηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες «δίπλωσε» και άρπαξε φωτιά στο προστατευτικό διάζωμα της Εθνικής οδού στο 56ο χιλιόμετρο, καταλαμβάνοντας κυρίως χώρο στο οδόστρωμα της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση την Αθήνα.

vitioforo anatropi fotia korinthos kineta

Το βυτιοφόρο στην Εθνική οδό και ενώ έχει σβηστεί η φωτιά

INTIME NEWS

Αρχικά η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εθνικής οδού με εκτροπές των οχημάτων τόσο για Κόρινθο όσο και για Αθήνα από τον κόμβο της Κινέτας.

Όπως είναι φυσικό δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα οχημάτων κυρίως στο ρεύμα προς Κόρινθο, ωστόσο χάρη στις εκτροπές αποφεύχθηκαν ουρές χιλιομέτρων.