ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Τραυματισμός τετραμελούς οικογένειας σε τροχαίο – Απεγκλωβισμός 50χρονου απο πυροσβέστες

Κιλκίς: Τραυματισμός τετραμελούς οικογένειας σε τροχαίο – Απεγκλωβισμός 50χρονου απο πυροσβέστες

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

INTIME NEWS

Στο νοσοκομείο του Κιλκίς νοσηλεύεται τετραμελής οικογένεια έπειτα από ανατροπή του αυτοκινήτου που επέβαιναν, το πρωί της Παρασκευής (09/08) στην Εθνική οδό Αθηνών - Ευζώνων. Ο 50χρονος οδηγός φέρεται να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά ενώ χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών προκειμένου να απεγκλωβιστεί από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια απο τα Σκόπια, εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ανετράπη στην ΠΑΘΕ, στο ύψος της Παιονίας.

Για τον απεγκλωβισμό του 50χρονου πατέρα χρειάστηκε μάλιστα η συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Τόσο ο άνδρας όσο και η 48χρονη γυναίκα αλλά και τα δυο τους παιδιά 11 και 15 ετών διεκομίθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί περίπου στις 08:15 στο 536ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων στο ρεύμα προς Αθήνα.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι 4 επιβαίνοντες. Σημειώνεται ότι στο ατύχημα δεν ενεπλάκησαν άλλα οχήματα.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού υπήρξε επιχείρηση από δυνάμεις της Πυροσβεστικής, στην οποία συμμετείχαν 10 άτομα και 6 οχήματα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Κιλκίς, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη το αν έχουν τραυματιστεί σοβαρά ή όχι.