ΕΛΛΑΔΑ

Έσβησε η φωτιά στην Αθηνών–Κορίνθου - Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Πυροσβεστικής (φωτογραφία αρχείου)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, όπου γύρω στις δέκα το πρωί της Παρασκευής (09/08), ξέσπασε φωτιά έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου, στο ύψος της Κινέτας.

Η φωτιά που ξέσπασε έκαψε την καμπίνα του βυτιοφόρου, στο μπροστινό μέρος του οχήματος, τραυματίζοντας ελαφρά τον οδηγό του, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Από τα πρώτα στοιχεία διαπιστώθηκε ότι το βυτιοφόρο που ανατράπηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες «δίπλωσε» και άρπαξε φωτιά στο προστατευτικό διάζωμα της Εθνικής οδού στο 56ο χιλιόμετρο, καταλαμβάνοντας κυρίως χώρο στο οδόστρωμα της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση την Αθήνα.

Αρχικά η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εθνικής οδού με εκτροπές των οχημάτων τόσο για Κόρινθο όσο και για Αθήνα από τον κόμβο της Κινέτας.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, η εκτροπή της κυκλοφορίας γίνεται στο ρεύμα προς Αθήνα από την Κινέττα και στο ρεύμα προς Κόρινθο από τον κόμβο Μεγάρων.

Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία

Σύμφωνα με την Τροχαία, γύρω στις έντεκα, άνοιξαν οι δύο λωρίδες στο ρεύμα προς Κόρινθο - η δεξιά και η ΛΕΑ - στο 56ο χλμ. Μισή ώρα αργότερα δόθηκε στην κυκλοφορία και η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Γύρω στη μία το μεσημέρι δόθηκε στην κυκλοφορία ολόκληρο το ρεύμα προς Κόρινθο.

Το ρεύμα προς Αθήνα παραμένει προσώρας κλειστό και γίνεται εκτροπή οχημάτων στον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων.

Ο καπνός φαινόταν από μακριά

Οι καπνοί από το βυτιοφόρο που καίγεται φαίνονται από αρκετά μεγάλη απόσταση από το 56ο χιλιόμετρο που βρίσκεται σε εξέλιξη το συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις εξόδους των εθνικών οδών υπάρχει αυξημένη κίνηση καθώς αρκετοί πολίτες φεύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης